Drycker

Rantens Porter

Påverås

Påverås

Beerfest

IT Burns

Karlsborgs Fästning

Rantens Porter

Denna porter bryggs medmalt som vi röker självavilket ger den en tydligmen ändå behaglig röksmak.

Art nr: RP330XX

Har en mycket god håll-barhet och kan lagrasöver år i rätt klimat, tackvare den rökta karaktären.

Påverås India Pale Ale

Denna humlerika öl bryggspå tre sorters malt och tresorters humle. Humlen vivalt att använda kommerifrån Nya Zeeland vilketger den smak av tropiskafrukter och citrus.

Art nr: PIP330XX

Har en god hållbarhet menär godare ju färskare dendricks eftersom humlearo-men är en nyckel del i ölupplevelsen.

Påverås A Pale Ale

Denna ljusaöl är en lillebrortill IPAn och bryggs påsamma tre sorters malt ochtre sorters humle men somändå gör den till en heltannan öl. Med sin lägrealkohol svagare beska ochlättare maltkropp är den enriktigt frisk törstsläckare.

Art nr: PPA330XX

Har en god hållbarhet menär godare ju färskare dendricks eftersom humle aro-men är en nyckel del i ölupplevelsen.

Beerfest

IT Burns

Karlsborgs Festning

Åsalid Bryggeri

Bryggeriet på berget som stolt producerarskum dryck, med grön el & bra råvaror.

Vi producerar smakrik öl av hög kvalitet och vändeross till konsumenter som värderar smak ochkvalitet istället för kvantitet. Vår öl är o-filtrerad och o-pastöriserad vilket gör att den behåller smakämnena som vi får utav malten, humlen, jästen och fortsätter att utvecklas i flaskan.

Detta ställer visst krav på lagringen, flaskorna förvaras bäst i svalt utrymme. Alla våra öl bäst före dateras att klara lagring irumstemperatur och bör ej förvaras så de utsättsför högre temperaturer eller direkt solljus.

Hållbarheten på våra öl är minst sex månader och de öl som ligger över runt 6% klarar ett år eller mer vidrätt lagring.

Vår filosofi ”att handla hos grannen”, betyder att det vi gör i vår produktion skall gynna vårt närområde tex (humle från Falköping, el från Varaslätten, glasflaskor från Småland, bas malt från Sverige och norden) ,men beroende på tillgång så får vi även leta hos våra grannar utanför Sveriges/nordens gränser som tex special malt från Tyskland och humle från Nya Zeeland. Så likt ringarnapå vattnet, letar vi oss ut í från mitten tills vi hittardet vi söker.

Vårt miljötänk gör att vi använder oss av miljövänliga rengörings medel, grön vind/vatten el och restprodukterna från ölproduktionen blir biogas somproduceras i Falköping.

De öl vi brygger finns som Starköl, Folköl och Lättöl. Vår kapacitet är i dag ca 2000l i månaden. Vi kan erbjuda kundanpassad öl med både egetrecept och etikett eller bara egen etikett på någonav våra befintliga öl.